Вітаємо на нашому сайті Бджоляр всіх поціновувачів такого чудового і неймовірно корисного продукту, як мед, який, до того ж, має безліч лікувальних властивостей.

Сайт “Бджоляр” спрямований на те, щоб ознайомити новачків та тих, хто вирішив зайнятися бджільництвом тонкощам цієї професії. У майбутньому на сайті Бджоляр викладатиметься цікава та винятково актуальна інформація про бджільництво: це і розведення, і вміст бджіл, матководство, селекція бджіл, інвентар та обладнання, необхідне у бджільництві, продукти бджільництва та багато іншого. Оскільки сьогодні особлива увага приділяється якості та екологічності продукції, ми розповідатимемо як досягти найкращих результатів і завоювати довіру покупців, зробивши мед ще кращим і смачнішим. Найближчим часом на сайті з’являться такі розділи, як:

– все для новачка;

– технології та методи;

– обладнання та інвентар;

– розділ корисних та цікавих статей;

– мед – ліки, дане природою та ін.

Також хотілося б зауважити, що у майбутньому сайт Бджоляр буде пов’язаний безпосередньо з власним виробництвом, будучи одночасно й інформаційним порталом та інтернет-магазином.

Також на сайті буде відкрито форум Бджоляр, на якому кожен охочий зможе поділитися своїми спостереженнями, знаннями, враженнями, а також досвідом у бджільництві. На форумі можна буде також залишити свої оголошення або задати питання, що Вас цікавить.

Крім цього, планується запуск заохочувальної програми, яка дозволить бджолярам і людям, які знаються на бджільництві, заробити реальні гроші на публікації своїх власних статей, спостережень, новин, які будуть цікаві та корисні іншим.

Залишайтеся з нами, і ви завжди будете в курсі останніх подій бджільництва. Бджоляр – тільки найкраще!

Галерея

Останні новини

Сумський фермер винайшов безрамковий вулик для бджіл

17 Травня 2024

Читати

Сумський фермер винайшов безрамковий вул...

Фермер із Тростянця Микола Мірошніченко отримав патент на власну модель вулика в Українському національному офісі інтелектуальної власності та інновацій. Він назвав свій винахід “Половецький вулик”.

Прополіс на шунгітовій воді

10 Травня 2024

Читати

Водний екстракт прополісу на шунгітовій ...

Що собою являє? Прополіс, витриманий на шунгите, є альтернативним варіантом використання екстракту продукту бджолиного виробництва спирту. Водний екстракт прополісу на шунгітовій воді може активно і

Уряд спростив процедуру видачі ветеринарних документів для переміщення пасік

07 Травня 2024

Читати

Уряд спростив процедуру видачі ветеринар...

Кабінет Міністрів ухвалив зміни до Порядку видачі ветеринарних документів, які спростовують процедуру перевезення (кочівлі) пасік до місць медозбору під час воєнного стану. Цю постанову №

Рамки для бджіл: передісторія, особливості, види

05 Травня 2024

Читати

Декілька слів про рамки для бджіл: перед...

Більшість вуликів для бджіл у Європі та Північній Америці до середини 1800-х були прості щодо захисту від зовнішнього середовища. Ці вулики виготовлялися з колод і