• ВІТАЄМО ТАЛАНОВИТУ СТУДЕНТКУ!!!

    Творча родина вітає та пишається здобутками відповідальної, старанної та беззаперечно талановитої студентки Вікторії МАЙСУН, яка виборола призові місця у всеукраїнських конкурсах:

  • ВІТАЄМО!!!

    СФКМІК вітає з Перемогами талановитих студентів-духовиків Андрія ПОЛЯКОВА та Антона МАСЛА, разом з їх творчими наставниками: викладачем – Олександром Чернишем та концертмейстером Юлією Бєловою!

  • ОБ’ЄКТОВІ ТРЕНУВАННЯ В СФКМІК У ДІЇ

    13 травня в Сумському фаховому коледжі мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського відбулися об’єктові тренування та відпрацювання дій при пожежній евакуації.

  • ІНТЕРАКТИВНИЙ ДЕНЬ У СФКМІК

    Сумський фаховий коледж мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського не зупиняє та постійно вдосконалює свою профорієнтаційну роботу.

  • СТУДЕНТИ СФКМІК ВСТАНОВЛЮЮТЬ РЕКОРДИ ТА РУХАЮТЬСЯ РАЗОМ З УСІЄЮ УКРАЇНОЮ!

    10 травня активна та креативна молодь Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського, разом з викладачами фізичного виховання Світланою АВДЄЄВОЮ, Сергієм АВДЄЄВИМ, Іваном ЛІФІНЦЕВИМ та викладачем-хореографом Катериною ОБОЗНОЮ, долучилася до встановлення рекорду України за кількістю учасників Руханки, який…

  • ДЕНЬ ЄВРОПИ У СФКМІК!

    Другий рік поспіль Сумський фаховий коледж мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського, разом з усією Україною, 09 травня відзначає День Європи, підкреслюючи свою єдність з європейською сім’єю та прагнення до європейської інтеграції.

  • ПРОДОВЖУЄМО НАЛАГОДЖУВАТИ ПАРТНЕРСЬКІ ЗВ’ЯЗКИ!

    Сумський фаховий коледж мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського розширює співпрацю з провідними культурними інституціями Сумщини. Цього разу Коледж підписав договір про співпрацю з Сумською обласною універсальною науковою бібліотекою. Ця угода знаменує собою новий етап у розвитку партнерських відносин між…

  • ПАЛІТРА АКОМПАНЕМЕНТУ – 2024!

    Творча родина Коледжу вітає талановиту і старанну студентку Віолетту ГУБЕНЮ, її викладача Світлану Морозову, виконавця-ілюстратора Валентину Буряк із зайнятим ІІ місцем у ПЕРШОМУ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ДВОТУРОВОМУ КОНКУРСІ КОНЦЕРТМЕЙСТЕРІВ (фортепіано) «ПАЛІТРА АКОМПАНЕМЕНТУ» (Харків 2024р.)!!!

Translate »