A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

ГОЛОВНА

Поштова адреса: 16500, Чернігівська обл., Ніжинський р-н, м. Бахмач, вул. Соборності, буд. 42

Електронна адреса: osvitab@ukr.net 

Останні новини:

ПІДГОТОВКА ДО НМТ: ЩО ПОВТОРИТИ ЗА 3 ДНІ ДО ВИПУСКНИХ ІСПИТІВ

                 Випускні іспити у формі національного мультипредметного тесту (НМТ) наближаються, тож часу на підготовку залишається обмаль. Проте не варто хвилюватися, адже для вас учителі та автори уроків ВШО підготували корисні рекомендації з чотирьох основних предметів: української мови, історії України, математики та англійської мови.

16:31 16.05.2024

Відбувся І (міський) етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") в громаді

8 травня відбувся І (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), метою якої є виховання нового покоління українців – лицарів, державників, захисників рідної країни. Це майбутнє українського народу.

15:11 10.05.2024

8 травня – День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років

Верховна Рада України встановила єдину дату, коли Україна відзначає перемогу над нацизмом та вшановує памʼять загиблих у Другій світовій війні (Закон України 29 травня 2023 року № 3107-IX) 8 травня ми вшановуємо подвиг українського народу, його вагомий внесок у перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлюємо повагу усім борцям проти нацизму, увічнюємо пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни. Також у цей травневий день ми утверджуємо спадкоємність традицій воїнів-переможців нацизму та нинішніх захисників нашої Вітчизни, консолідуємо суспільство навколо ідеї захисту України.

10:22 08.05.2024

Розпочалася реєстрація на онлайн-навчання «НУШ: перехід на наступний рівень»

Із метою якісного підготування до організації освітнього процесу за Державним стандартом базової середньої освіти у Чернігівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського відкрита реєстрація на онлайн-навчання «НУШ: перехід на наступний рівень» директорів, заступників директорів з навчально-виховної роботи, учителів закладів загальної середньої освіти, які забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти в 5-9 класах.

15:57 07.05.2024

Мінімальні бали з предметів НМТ для вступу до вишів

      Для того щоб отримати можливість брати участь у конкурсному відборі, вступники до закладів вищої освіти мають набрати мінімально можливу кількість тестових балів з кожного предмета НМТ. Ці мінімальні, або порогові бали, щорічно визначає Міністерство освіти і науки.

11:18 06.05.2024

SCHOOLTOGO ЗАПРОШУЄ ШКОЛЯРІВ ДОЛУЧИТИСЯ ДО ЛІТНЬОЇ ОНЛАЙН-ШКОЛИ

                SchoolToGo запрошує учнів 1–10 класів долучитися до літньої школи 2024 року в онлайн-форматі. Заняття дають унікальну можливість за два місяці здобути необхідні знання та навички для продовження шкільної освіти в наступному навчальному році. Збагатитися новими знаннями, «наздогнати» свій клас у легкій та інтерактивній формі: літня школа SchoolToGo поєднає найкращі практики навчання, акцентуючи увагу на знаннях, які учні зможуть використовувати для власного розвитку.

10:45 06.05.2024

ПЛАНУВАННЯ МЕРЕЖІ АКАДЕМІЧНИХ ЛІЦЕЇВ: МОН ЗУСТРІЛОСЯ З АСОЦІАЦІЯМИ ОМС

                        18 квітня в Міністерстві освіти і науки України відбулася робоча зустріч щодо законодавчого забезпечення реформи профільної середньої освіти. У зустрічі взяли участь: заступники міністра освіти і науки України, експерти Швейцарсько-українського проєкту DECIDE, керівники Всеукраїнської асоціації громад, Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування (далі — ОМС) «Асоціація об'єднаних територіальних громад», Асоціації міст України, Всеукраїнської асоціації районних та обласних рад. Захід відбувся за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE — «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».

16:50 25.04.2024

Здобувачі освіти Бахмацької громади знову серед переможців обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад!

Учнівські олімпіади вже багато років є складовою частиною комплексної програми пошуку, навчання, виховання та професійної орієнтації інтелектуально обдарованої учнівської молоді. Протягом січня - лютого 2024 року в області проведено III етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із 17 навчальних предметів. Під час дії правового режиму воєнного стану в Україні інтелектуальні змагання проходили в змішаній (очній та дистанційній) формі, в закладах освіти або інших приміщеннях, обладнаних укриттям.

17:26 23.04.2024

ОСОБЛИВОСТІ РОЗПОДІЛУ ОСВІТНЬОЇ СУБВЕНЦІЇ У 2024 РОЦІ: РОЗʼЯСНЕННЯ

                    Міністерство освіти і науки України додало детальне розʼяснення щодо розподілу освітньої субвенції у 2024 році на сторінку з інформаційними довідками. Окрім презентації, для перегляду доступний запис вебінару, під час якого в. о. генерального директора директорату Анастасія Софієнко відповідає на найпоширеніші запитання щодо субвенції. У розʼясненні детально описано формулу для розрахунку освітньої субвенції та особливості розподілу коштів цьогоріч.

16:47 22.04.2024

XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації  підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

15:47 17.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень