КАТАЛІЗАТОРИ ТЕРНОПІЛЬ
пн-сб 09:00-18:00
СКУПКА КАТАЛІТИЧНИХ НЕЙТРАЛІЗАТОРІВ
Ми купляємо відпрацьовані каталізатори та сажові фільтри авто по всій Тернопільській області та віддалено по Україні
Безкоштовно проведемо оцінку вартості вашого каталізатора по маркуванню на корпусі або за допомогою спектрального аналізу XRF-аналізатором по всім правилам, запропонуємо вам справедливу ціну та викупимо каталізатор одразу на місці.
Коротко про нашу роботу
Ми - сервіс скупки каталізаторів, що працює з оптовими та роздрібними клієнтами на ринку без посередників.
Здійснюємо прийом каталізаторів з легкових автомобілів та мікроавтобусів понад 10 років.

Здати каталізатор нам — це вигідно, тому що у нас сотні постійних клієнтів, власників розборок авто та автосервісів з усіх куточків України, з якими ми працюємо за найкращими умовами на ринку!

Потужний власний каталог каталізаторів, напрацьований роками, може гарантувати точну та актуальну ціну для наших клієнтів.

Ми можемо вам гарантувати хорошу ціну, швидкий розрахунок у день отримання, а також спектральний аналіз каталізаторів, у яких відсутнє маркування на корпусі.
Також працюємо з Новою Поштою післяплатою — це гарантує 100% виплату вартості каталізатора для вас, дорогі наші клієнти.

Швидка оцінка вартості каталізаторів онлайн. Для цього просто надішліть нам фото корпусу каталізатора зручним для вас способом (Viber, Telegram, Whatsapp) і наш менеджер у відповідь напише реальну ціну, за якою ми зможемо його у вас викупити. Без обіцянок, зміни та коригування ціни як у інших дрібних скупщиків та посередників.

Якщо ви бажаєте продати нам каталізатор — просто зв'яжіться з нами.
+38 067 712 77 77
VIBER / TELEGRAM / WHATSAPP
Як дізнатись ціну?
Зв'яжіться з нами, тому що для оцінки каталізатора необхідне його фото з маркуванням. Фото маркування ви можете надіслати через Viber, Telegram, WhatsApp.

Як відбувається доставка?
Ви можете приїхати до нас в офіс або відправити каталізатор Новою Поштою — це зручно, якщо ви знаходитесь в іншій області чи місті.

Як відбувається оплата?
Оплата здійснюється готівкою у нас в офісі, банківським переказом або післяплатою у разі відправки посилки Новою Поштою.
Чому саме ми?
Ми працюємо на ринку скупки каталізаторів з весни 2007-го року. У нас більше 10000 задоволених клієнтів, більше 1000 постійних клієнтів, СТО, авторозборок, продавців запчастин та точок прийому металобрухту по всій Україні
Найкращі умови для постійних клієнтів
Ми завжди раді співпраці з постачальниками великої кількості каталізаторів, тому готові надати найкращі умови з мінімальним відсотком комісії та миттєвою виплатою грошей клієнту
Швидка та безкоштовна оцінка по каталогу
У нас є власна база маркувань каталізаторів, за допомогою якої наші менеджери зможуть швидко провести оцінку вартості вашого каталізатора абсолютно безкоштовно
Миттєві виплати та викуп
Виплачуємо вартість ваших каталізаторів зручним для вас способом: післяплата Нова Пошта, готівкою у нас в офісі, банківським переказом на карту будь-якого банку України
Наші послуги
Для отримання більш детальної інформації про послуги, зв'яжіться з нами по телефону або в месенджерах
1
Безкоштовні консультації
Безкоштовно консультуємо у месенджерах та по телефону
2
Оцінка по маркуванню
Оцінка вартості каталізаторів по маркуванню з корпусу онлайн
3
Аналіз вибитих
Безкоштовний спектральний аналіз вибитих каталізаторів для клієнтів
4
Помол каталізаторів
Помол кераміки для оптових клієнтів у будь-яких обсягах
5
Фіксинг цін для оптових клієнтів
Фіксинг цін строком до 7 днів незалежно від біржі
6
Спеціальні умови
Пропонуємо оптовим клієнтам спеціальну відсоткову ставку

Відгуки наших клієнтів
Відправив каталізатори через Нову Пошту на аналіз, оцінили справедливо, бо обіцяли 2700 грн., а в результаті я одержав 4100 грн.! Виплатили гроші одразу на картку! Рекомендую!
Володимир К.
СТО "Автомаркет" м.Ланівці
Запропонували реально кращу ціну на момент здачі за каталізатор у корпусі від Volkswagen Bora - 210$ – такого я не очікував, приємно здивований, здаватиму каталізатори тепер лише цій фірмі!
Михайло Р.
клієнт з міста Золочів (Львівська обл.)
Від моєї Мазди з мотором 1.8 заплатили за каталізатор 8000 грн., а я думав просто здати його на металобрухт, добре що друг розповів про дану прийомку! Дякую вам хлопці, так тримати!
Олег М.
клієнт з міста Київ
Здали два каталізатори від Lexus RX - вийшло на 650$ - відразу заплатили готівкою на руки! Дуже чесні хлопці та справедлива оцінка! Мої найкращі рекомендації, радитиму вас друзям.
Олександр В.
Власник магазину "Спортмастер+"
Готові відправляти?
Дані для доставки повідомить наш менеджер.
У разі відправки напишіть нам номер накладної Нової Пошти зручним для вас способом.
Для зв'язку з нами можна використовувати
телефон, а також популярні месенджери:
Viber / Telegram / Whatsapp

+38 067 712 77 77

Графік роботи з клієнтами: Пн-Пт з 09:00 до 18:00
Неділя - вихідний