A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Головна

 

       

Останні новини:

Професійне самовизначення школярів у сучасному інформаційно-освітньому середовищі

         З метою розширення знань і  навичок, надання інструментів для успішної підтримки та супроводу професійного самовизначення школярів у сучасному інформаційно-освітньому просторі 24 травня 2024 року  було проведено семінар-практикум працівників психологічної служби з теми: «Підтримка та супровід професійного самовизначення школярів у сучасному інформаційно-освітньому просторі».

13:10 27.05.2024

25 травня - День філолога

           Щороку 25 травня майстри слова, поціновувачі словесності та знавці мови відзначають своє професійне свято – День філолога. 

12:53 23.05.2024

Міжнародний день англійської мови

          Міжнародний день англійської мови: історія, факти та маловідома лексика. Англійська мова супроводжує нас упродовж усього життя: ми змалечку слухаємо англійські пісні, вчимо цю мову у школі та університеті, спілкуємося нею на роботі.

12:34 23.05.2024

Гіперактивність у дитячому садку: особливості поведінки та ефективні підходи до адаптації

В дитячому садку зустрічаються діти з різними особливостями розвитку, включаючи тих, хто виявляє гіперактивність. Гіперактивні діти мають підвищену рухливість, складно контролюють свою увагу та імпульсивність. Для їх успішної адаптації до умов дитячого садка необхідні специфічні підходи та підтримка від педагогічного колективу та батьків.

15:11 23.04.2024

Розвиток резильєнтності у педагогів: стресостійкість та психологічна підтримка

З метою розвитку резильєнтності у педагогічних працівників та надання необхідних знань, навичок і практичних інструментів для застосування в практичній діяльності щодо формування стресостійкості у здобувачів освіти було проведено семінар-тренінг для педагогів Сошичненської та Смідинської ТГ було проведено семінар-тренінг з теми: «Розуміння стресу та психологічна підтримка в контексті резильєнтності.

13:41 23.04.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано