З метою формування патріотичних почуттів та національної гідності, відчуття гордості за героїчне минуле та сьогодення українського народу, в 3-Б класі було проведено свято «Ми роду козацького діти». Лейтмотивом святкового дійства стали поняття: рідний край, козаки, Батьківщина, вишиванка, патріот, оберіг. Впродовж свята третьокласники перевтілювалися в козаків, оспівували свою любов та відданість Вітчизні у віршах та піснях, демонстрували народні звичаї та традиції в танцях, інсценівках.
Проведений захід сприяв глибшому усвідомленню дітей своєї причетності до майбутнього України, культурного та духовного відродження власного народу.

Більше фото

imgonline-com-ua-Resize-TiWGzrWpODB7zhVzБукварикове свято – одне з найзворушливіших свят нашого ліцею. Це не лише прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити, це перші досягнення та творчі здобутки найменших здобувачів освіти ліцею.
Щоб віддати шану Букварику, здобувачі освіти 1-А класу разом з класним керівником Галиною ЧЕРНЮШОК готувалися до свята особливо старанно. І як результат – перед присутніми розгорнулося сьогодні святкове дійство.
Свято закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у житті ліцею, яку першокласники подолали! А попереду ще багато цікавого!

Більше фото

imgonline-com-ua-Resize-XEkhT31q1kSd9Краса природи – це одне з джерел, що живить доброту, сердечність і любов

В.О. Сухомлинський

Дехто вважає, що нічого не трапиться, якщо я кину папірець, недопалок, викину пляшку з-під напою, залишу в лісі недоїдки, а насправді ми бачимо навколо жахливі сміттєзвалища, котловани після видобутку корисних копалин, забруднені річки, моря та озера від шкідливих речовин, які скидають у воду, мертвих тварин та птахів, які не можуть жити через нафтову плівку. По тому, як людство ставиться до екології – можна судити наскільки суспільство цивілізоване.

imgonline-com-ua-Resize-rFhS2ltHJcIУ сучасному житті все менше уваги приділяється здоровому способу життя. Люди часто замислюються про шкоду куріння, нездорову їжу, зіпсоване заводами повітря, проте змінити своє життя на краще наважуються не всі. «Єдина краса, яку я знаю – це здоров’я» – саме під такою назвою для учнів 9-А класу було організовано круглий стіл, де під час відвертої розмови діти розповіли, що краще відмовитись від цигарки, а обрати яблуко, не відсиджуватись годинами за смартфоном, а відвідати спортзал, прогулятися на свіжому повітрі, зробити ранкову пробіжку. Хоч на дворі вже весна, та учні пригадали правила загартування. Кожен з учасників підготував цікаві повідомлення про збалансоване харчування, гігієнічні навички, окремі показали свою витривалість різними способами. Всі пообіцяли вести здоровий спосіб життя без шкідливих звичок, адже у здоровому тілі – здоровий дух!

Більше фото

imgonline-com-ua-Resize-NwociWvwo1tBHВ Україні діятиме новий покращений проєкт з кібербезпеки BRAMA (БРАМА). Саме із цією метою ми пропонуємо нашим користувачам стати частиною даного прєкту   https://t.me/+DROfHlIfZ4Y5ZWEy

imgonline-com-ua-Resize-Vy2Nj37okm0Ми усі прагнемо перемоги і попри війну маємо дотримуватись доброї української традиції – великої спільної толоки.
Нарешті весняне тепло пробуджує все живе від довгого зимового сну, отже, настав час прибрання, аби весняна зелень привітно усміхнулася всім.
І, звичайно ж, без людської допомоги тут не обійтися. Поки наші незламні Збройні Сили України відстоюють українські землі від окупантської нечисті, учні та працівники МОКВИНСЬКОГО ЛІЦЕЮ активно займаються благоустроєм прилеглої території та території сільського парку.
Сьогодні, 9 квітня, всі дружно прибрали територію парку від гілок, сміття, сухого листя та трави, посапали квітники, посадили молоді дерева. Працювати допомагав весняний настрій, ентузіазм та позитивні емоції.
Наша Батьківщина була, є і буде найкращою!
СЛАВА ЗАХИСНИКАМ ТА УКРАЇНІ!

Більше фото

10-Б клас МОКВИНСЬКОГО ЛІЦЕЮ вітає всіх учасників освітнього процесу з Днем сміху. Це найкращий привід зарядити всіх навколо позитивом. Тож бажаємо вам оптимізму, цікавих моментів життя, море посмішок, безперервного потоку позитивних емоцій та гарного настрою. Радійте кожному дню, наповнюйте їх щасливими подіями та прикрашайте світ своєю посмішкою!❤️

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.