Інформування першокурсників юридичного факультету про віддалений доступ до інформаційних ресурсів

У рамках дисципліни «Інформаційні технології в юридичній діяльності. Міжнародні пошукові системи» продовжили інформування першокурсників юридичного факультету про віддалений доступ до інформаційних ресурсів та сервісів Донецького національного університету імені Василя Стуса та університетської бібліотеки.

Виставка до всесвітнього дня здоров'я

До Всесвітнього дня здоров'я у читальному залу природничих та технічних наук оформлено книжково-ілюстративну виставку "Здорове харчування. Що це?"

Адже здорове харчування – це не тільки гарне самопочуття і позбавлення від багатьох недуг, любов і повага до себе, це - один із важливих ресурсів високої працездатності та тривалої активності людини упродовж усього життя.

Онлайн-зустріч з питань впровадження АБІС Коха в діяльність наукової бібліотеки.

3 квітня 2024 працівники наукової бібліотеки ДонНУ імені Василя Стуса провели онлайн-зустріч з колегами із бібліотеки 

Укарїнського католицького університету (місто Львів) з питань експлуатації міжнародної автоматизованої бібліотечної інформаційної

системи Коха.  Наша наукова бібліотека наразі проходить етап тестового впровадження АБІС Коха, в процесі якого виникає

Клуб «Молодіжний простір". Тренінг на тему «Сила думки. Міф чи реальність»

Нещодавно, у читальному залі природничих і технічних наук, у рамках засідання клубу за інтересами «Молодіжний простір", кризовий психолог, спеціаліст біосугестивної психотерапії, фасилітатор груп самодопомоги Анатолій Козуля провів тренінг на тему «Сила думки. Міф чи реальність». Це ще одна із тем циклу лекцій, що прослухали студенти І курсу факультету інформаційних і прикладних технологій.

Міжуніверситетський конкурс читців «Поетичні віражі»

Вже традиційним стало проведення у місті до Всесвітнього дня поезії міжуніверситетського конкурсу читців «Поетичні віражі», під час якого вінницьке студентство має можливість презентувати власні акторські здібності і творчі таланти.

Pages