Увага!

19 лютого 2024

Призери обласних олімпіад - 2024

У січні -лютому проходив третій етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з різних предметів. Згідно протоколів учні нашого ліцею теж є серед призерів!

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад!

01 лютого 2024

"Пліч-о-пліч"

"Пліч-о-пліч" - це не лише слова, це певний стиль життя, який вимагає взаємодопомоги та підтримки. Ця програма сприяє розвитку спорту в Україні, підвищенню рівня професіоналізму та популяризації здорового способу життя.
На цьому заході, з нагоди запровадження програми "Пліч-о-пліч", ми провели змагання з волейболу між 9-ми класами, та футболу між 6-ми класами нашого ліцею.
Наша мета - продемонструвати різноманітність спортивних дисциплін і показати, як кожен може знайти собі відповідний вид спорту.
Програма "Пліч-о-пліч" є символом нашої єдності та солідарності, а спорт об'єднує нас і робить нашу країну сильнішою.


"Козацькому роду нема переводу!"

"Козацькому роду нема переводу!" Під таким гаслом 30-31 січня відбувся 3-ій етап військово-патріотичної гри "Джура".
Під час інтелектуальної вікторини "Відун" рої продемонстрували знання з історії України та козацтва. Особливу увагу звернули на традиції та звичаї козаків, їхні повсякденні страви та одяг, зброю та клейноди.Також рої доводили, хто краще знає прислів'я та приказки, адже "для козака язик, як шабля, а шабля, як язик".
Кульмінаційним етапом гри став захист мініпроєктів. Кожен рій наочно продемонстрував обрану тему та представив її членам журі. Після закінчення було визначено переможців. Гра вийшла цікавою та пізнавальною!
 


З 02 лютого школи Мукачева переходять на дистанційне навчання


З п'ятниці всі навчальні заклади Мукачівської міської територіальної громади переходять на систему дистанційного навчання. Причиною цього рішення є зростання захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип. Щодо можливого відновлення очного навчання будемо інформувати завчасно

30 січня 2024

Річниця бою під Крутами

29 січня відбулася презентація «Бій під Крутами», яку підготував учнівський парламент для 8 класів. 
Ліцеїсти з цікавістю слухали про ці історичні події. 
Разом до перемоги! Україна понад усе!
 

26 січня 2024

Переможемо! Віримо! Знаємо!

 


Створення цифрового освітнього центра

В Мукачеві, на базі ліцею №11, був створений цифровий освітній центр.
Ця ініціатива призначена для забезпечення дітей безпечним доступом до сучасної цифрової формальної та неформальної освіти. Центр впроваджений в рамках проєкту Благодійного фонду "Посмішка ЮА" з підтримкою міжнародної організації Save the Children.
 

На презентації проєкту для громади взяли участь заступниця міського голови Мукачева Юлія Тайпс та начальник управління освіти, молоді, культури та спорту Михайло Лабош. Цифровий освітній центр представляє сучасне інноваційне середовище, яке надає безкоштовний доступ до навчальних матеріалів та освітніх платформ для дітей.

22 січня 2024

З Днем Соборності

Щороку 22 січня в Україні відзначають День Соборності. 105 років тому в Києві, на Софіївській площі, було проголошено Акт Злуки ЗУНР і УНР. Цей Акт засвідчив віковічні прагнення українців жити в єдиній соборній державі - Україні.
Сьогодні ми, українці, боремося проти зовнішнього агресора, який знову намагається підкорити наші землі. Тому 22 січня стає не тільки важливою датою минулого, а й днем сучасного національного спротиву.
Вічна пам'ять і шана захисникам України, які полягли, захищаючи незалежність і територіальну цілісність нашої держави.
В Мукачівському ліцеї 11 сьогодні відбулися виховні години, бесіди, присвячені цій події. Вшанували хвилиною мовчання всіх борців за волю України.
З Днем Соборності, українці! Перемоги і миру нашій рідній Україні!
 

17 січня 2024

"Мій ресурс"

Добре, коли людина може бути власником своїх ресурсів. У новому році нас чекають нові виклики і якщо не знати, як використовувати ресурси, їх завжди буде недостатньо. Ресурси - це достатність цілей та бажань. Відшукати їх та уміти ними розпоряджатися - це завдання стояло перед педагогами Мукачівського ліцею 11 на тренінгу під назвою "Мій ресурс", який 15, 16 та 17 січня провели психолог та соціальний педагог закладу. Кожен з учасників практикував навички саморефлексії, досліджував свої внутрішні, зовнішні ресурси та розкривав свій творчий потенціал при створенні ресурсної мандали.
Натхненні та сповнені сил готові до зустрічі зі школярами