A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

ГОЛОВНА

Поштова адреса: 16500, Чернігівська обл., Ніжинський р-н, м. Бахмач, вул. Соборності, буд. 42

Електронна адреса: osvitab@ukr.net 

Останні новини:

XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації  підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

15:47 17.04.2024

Вітаємо переможницю четвертого етапу ХXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика!

Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика вже майже чверть століття об’єднує українців усього світу навколо рідної мови, сприяє зростанню її престижу серед молоді. У ньому беруть участь тисячі учасників від учнів початкової школи до студентів закладів вищої освіти.Здобувачі освіти Чернігівщини щорічно стають активними учасниками Конкурсу. За результатами проведення четвертого етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (наказ Міністерства освіти і науки України від 08 квітня 2024 року № 427) перемогу виборола Анна Сидоренко, учениця 8 класу Бахмацького ліцею № 1 Бахмацької міської ради, посівши ІІ місце.  Висловлюємо подяку обдарованій україночці за Любов та  Віру в перемогу рідного слова! Дякуємо вчительці Тетяні Левченко та батькам, які підтримують талант дівчини, сповна розкривають її потенціал, формують майбутню інтелектуальну спільноту, яка вже зараз своїми перемогами  зміцнює нашу Україну.

15:39 09.04.2024

Використання автоматизованої системи реєстрації гуманітарної допомоги стає обов'язковим

                  Важлива інформація для представників місцевого самоврядування та всіх, хто працює з гуманітарною допомогою! З 1 квітня 2024 року використання автоматизованої системи реєстрації гуманітарної допомоги стає обов'язковим. Тепер будь-який гуманітарний вантаж може бути оформлено лише на організацію/установу, зареєстровану в Єдиному реєстрі отримувачів гуманітарної допомоги. Спрощений механізм декларування діяв лише до 1 квітня 2024 року. Після цієї дати привезти гуманітарний вантаж можна буде лише за попередньо поданою електронною декларацією.

17:07 04.04.2024

НМТ ЗА КОРДОНОМ У 2024 РОЦІ

           Національний мультипредметний тест (НМТ) цьогоріч буде проведено також поза межами України. Тимчасові екзаменаційні центри (ТЕЦ) за кордоном буде створено в 57 містах 32 країн. Тестування проводитимуть у спеціально обладнаних центрах, де з учасниками працюватимуть українськомовні педагоги, підготовлені УЦОЯО. Зокрема, основна сесія НМТ за кордоном відбудеться в таких країнах: Австрія, Азербайджан, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Грузія, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Канада, Латвія, Литва, Люксембург, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, США, Туреччина, Угорщина, Фінляндія, Франція, Чехія, Швейцарія, Швеція.

14:10 04.04.2024

ФОРУМ «РЕФОРМУВАННЯ СТАРШОЇ ПРОФІЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ (АКАДЕМІЧНІ ЛІЦЕЇ)»

              З 2027 року в Україні почнеться реалізація реформи профільної середньої освіти. Її мета — індивідуалізувати освіту в старшій школі, забезпечити свободу вибору та наблизити її до потреб кожного учня й учениці. Учні зможуть обирати напрям навчання, курси та предмети, а школи проводитимуть якісну профорієнтаційну роботу та будуть відгукуватися на потреби учнівства в тих чи тих курсах.

14:36 01.04.2024

РЕЄСТРАЦІЯ НА НМТ-2024 ЗА ДОПОМОГОЮ МОБІЛЬНОГО ЗАСТОСУНКУ ДІЯ

               Для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ) під час створення персонального кабінету абітурієнти мають змогу скористатися мобільним застосунком Дія для автоматичного заповнення паспортних даних. Зазначимо, що для цього важливо мати ID-картку або закордонний паспорт у Дії.

10:49 28.03.2024

Долаємо освітні втрати разом!

Громадська спілка «Освіторія» у партнерстві з Міністерством освіти і науки України за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та за кошти Глобального партнерства заради освіти (GPE) організовує та впроваджує Національну програму з навчання вчителів інструментам та методикам вимірювання й подолання освітніх втрат, адже в умовах війни цей напрямок став пріоритетним для освітян.У ході реалізації програми на запрошення Центру професійного розвитку педагогічних працівників  Бахмацької міської ради 25 березня 2024 року відбулася перша зустріч вчителів української мови та літератури закладів освіти Бахмацької міської територіальної громади  із сертифікованою тренеркою Харитоновою Антоніною Вікторівною, учителькою Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7  на базі Бахмацького ЗЗСО І-ІІІ ст. №5 у рамках дводенного тренінгу "Наздоженемо:  практичні аспекти подолання освітніх втрат на уроках української мови та літератури".

16:20 25.03.2024

МОН ЗАТВЕРДИЛО ПОРЯДКИ ПРИЙОМУ НА НАВЧАННЯ ДЛЯ ЗДОБУТТЯ ВИЩОЇ ТА ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ У 2024 РОЦІ

              Міністерство освіти і науки України інформує про затверджений Порядок прийому на навчання для здобуття ступенів бакалавра, магістра, доктора філософії / доктора мистецтва у 2024 році. Затверджений наказом № 266 від 06 березня 2024 року, документ визначає основні принципи та процедури, якими керуватимуться заклади вищої освіти під час організації прийому вступників.

14:56 21.03.2024

ОПРИЛЮДНЕНО ІНФОРМАЦІЙНІ ДОВІДКИ ПРО ФІНАЛЬНІ РОЗРАХУНКИ ОСВІТНЬОЇ СУБВЕНЦІЇ

     Міністерство освіти і науки України опублікувало фінальні розрахунки обсягів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на 2024 рік. Інформаційні довідки розміщено за покликанням. Вони є важливим джерелом інформації для засновників закладів освіти, адже дають змогу аналізувати ефективність мережі закладів та ухвалювати управлінські рішення щодо її зміни.

09:49 19.03.2024

Запрошуємо до участі в конкурсі юних есеїстів та художників!

               У березні-червні цього року проходить ІІ Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя». Участь у ньому можуть взяти учні та вихованці 8-11 класів закладів загальної середньої, позашкільної та початкової мистецької освіти, члени дитячих і молодіжних громадських організацій України. 

14:21 18.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень