Електронна бібліотека НУ "Запорізька політехніка"
• Вхід •

Електронна бібліотека розроблена за фінансової підтримки Міністерства освіти і науки України в рамках Державної програми “Інформаційні та комунікаційні технології в освіті і науці” в 2007-2008 роках. Робота виконана відділом інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення бібліотеки за підтримки кафедри програмних засобів Національного університету "Запорізька політехніка".

На даний час вона налічує понад 13 200 назв навчальних посібників, книг, конспектів лекцій, статей, методичних вказівок та авторефератів дисертацій у електронному вигляді, 80% яких складають розробки викладачів та наукових працівників Національного університету "Запорізька політехніка".

Електронна бібліотека створена виключно для забезпечення навчально-виховної та науково-педагогічної діяльності університету.

 

В разі відсутності необхідних вам документів в Електронній бібліотеці, ви можете скористатися пошуком в Інституційному репозитарії національного університету "Запорізька політехніка" (Electronic Institutional Repository of "Zaporizhzhia Polytechnic" National University) за адресою: http://eir.zp.edu.ua.

Electronic Institutional Repository of
Написати листа Перейти на сторінку  Бібліотека НУ Copyright © 2008 - 2024, Електронна бібліотека НУ "Запорізька політехніка", All rights reserved