Great Wall Wingle (Грейт вол Вінгл)

Пікап нового покоління від Great Wall.

Поєднання яскравого дизайну, комфортабельного салону та потужності сучасного турбодизельного двигуна.

Вихід моделі першої моделі Great Wall Wingle на ринок став стрімким: автомобіль був розроблений всього за два роки, його перша поява на публіці відбулася на міжнародному автосалоні в Гуанджоу влітку 2006 року, серійне виробництво почалося наприкінці того ж року, а вже в липні 2007-го. партія автомашин надійде на продаж у дилерську мережу.Зараз модельний ряд Great Wall Wingle має Wingle, Wingle 3, Wingle 5, Wingle 6, Wingle7.

Головне нововведення автомобіля Грейт вол Вінгл - турбодизельний двигун GW 2.8 TC-2 із системою упорскування сommon rail, який був створений у співпраці з компанією Bosch. Розробники двигуна спробували максимально знизити шуми та вібрації та привести викиди у відповідність до екологічних норм "Євро-3". Цей 2,8-літровий агрегат має максимальну потужність 95 к.с., а найбільший крутний момент в 225 Нм доступний в діапазоні 1600-2600 об/хв. Wingle обіцяє економічність: на трасі 9,1 л. палива на 100 км, а під час руху у місті - до 11,3. Ще одна важлива для автовласників перевага нового двигуна – легкий пуск у зимових умовах, система передпускового обігріву забезпечує впевнений старт за температури до -35Co. Лінійка двигунів наступних моделей поповнена - дизельний 2.0L 4D20, бензиновий 2.4L 4G69

Інтер'єр Great Wall Wingle за якістю виконання зможе посперечатися з конкурентами. Передбачено достатню кількість опцій: кондиціонер, електропривід скла та дзеркал, регульована кермова колонка, шкіряне оздоблення керма та крісел, CD-плеєр та багато іншого. Керованість забезпечують гідропідсилювач керма та система ABS, а у разі аварії здоров'я та життя пасажирів збережуть фронтальні подушки безпеки, регульовані по висоті ремені та спеціальні захисні балки у дверях.

Грейт Вол Вінгл не пасе заднього перед бездоріжжям: пікап оснащений приводом, що електронно підключається, зі зниженою передачею, підвіска досить довгохідна.

Популярные