­ХОЛОДИЛЬНЕ та ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ­

Компанія ТОВ ТПК «Болеро-Сервіс» виготовляє із сендвіч-панелей швидкомонтовані модульні холодильні камери та морозильні склади під ключ, камери скороморозильні до -35 Сº, технологічні, кліматичні, багатосекційні сховища будь-якого розміру та конфігурації, а також здійснює модернізацію та ремонт. У сферу діяльності підприємства входить проектування та монтаж металоконструкцій, заливка теплоізольованих бетонних підлог у морозильних складах та камерах. Сфера застосування продукції фірми практично не обмежена - це харчова, м'ясо-молочна та переробна промисловість, торгівля, медицина, будівництво і т.д.

  • Lorem
  • Ipsum
  • Dolor

До керівництва компанії

ESG «Екологічні рішення» асоціація «Ecological Solution Group». 02095 м. Київ просп. Григоренко 26А,оф.1

З метою якнайшвидшої відбудови знищеного агресором житлового фонду нашої країни, ми звертаємось до наших партнерів з пропозицією взяти участь у «пілотному» проекті будівництва житла на базі розробленої нашими фахівцями технології «Універсальний будівельний конструктор» (коротка презентація додається) Метою проекту є зведення в найкоротші терміни за рахунок власних ресурсів «презентаційних» житлових об’єктів з наступною їх передачею сім’ям, що втратили житло, та наступний вихід з пропозицією до уряду України по застосуванню даної технології в майбутньому масовому будівництві. Звертаємось до вашої компанії з проханням долучитись до нашого проекту, та надати, в разі вашої згоди, інформацію про можливість постачання на умовах відтермінованої грошової компенсації конкретних матеріальних ресурсів та їх можливий обсяг згідно специфікації арк1. ( «Пілотний проект» додається ).

Українa, 02095, м. Київ, вул. П. Григоренка, 26А тел. моб.: (050) 331-30-42, (068) 510-43-18 e-mail: bolerocold@gmail.com

Пілотний проект для швидкого будівництва житла економ класу та Універсальний конструктор.

Будинок "під ключ" за 5 днів.Ви можете побудувати свій дім власноруч. Ознайомитись та завантажити.

Холодильні та морозильні склади

Холодильні та морозильні склади 500-10 000 м³ під ключ

Все необхідне технологічне та холодильне обладнання для холодильного складу допоможе підібрати, поставити та встановити наша компанія «Болеро-Сервіс».

Теплоізоляційні двері

Теплоізоляційні двері та ворота для морозильних камер

Компанія «БОЛЕРО-СЕРВІС» пропонує широкий асортимент дверей для холодильних та морозильних камер, що дозволяє реалізувати будь-який проект відповідно до технічного завдання.

Камери холодильні морозильні

Камери холодильні, морозильні об'ємом 2 - 500 м³

Професійні холодильні камери мають відмінні теплоізоляційні властивості та високі характеристики міцності. Витримують багаторазове число демонтажу. Холодильні камери можуть використовуватися для зберігання кольорів, будь-яких продуктів, для збереження яких потрібні низькі температури.

Камери скороморозильні від -25°С до -35°С

ТОВ ТВК «Болеро-Сервіс» займається постачанням та обслуговуванням шаф та камер для шокового заморожування.

Камери скороморозильні

Холодильне обладнання та комплектуючі

Кваліфіковані спеціалісти компанії «Болеро-Сервіс» здійснять для Вас проектні розробки та підбір необхідного Вам обладнання, виконають повну комплектацію об'єктів холодильним та торгово-технологічним обладнанням.

ГІПЕРМАРКЕТ ХОЛОДИЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ

Роздрібний та оптовий продаж комплектуючих та запасних частин до промислового холодильного обладнання:

Наші фахівці завжди допоможуть Вам з вибором та консультацією.