Про проект Ukrplan

Конституція говорить, що єдиним джерелом влади в Україні є народ. Тоді чому влада згадує про народ тільки перед виборами?
Конституція говорить, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Тоді чому люди в Україні так часто відчувають неповагу і байдужість, коли звертаються до влади?
Конституція говорить, що органи державної влади та місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Тоді чому свавілля, беззаконня так глибоко вкоренились в державних установах?
Всі ці питання вказують на те, що в Україні потрібні докорінні, кардинальні зміни у взаємовідносинах суспільства і влади. Продовжувати зволікати з цими змінами – це означає продовжувати економічний занепад і скорочення чисельності народонаселення. Такі зміни потребують ретельного обґрунтування і мають бути реалістичними.
Проект Ukrplan – результат роздумів про зміни, які вже зараз вкрай потрібні українському суспільству. Проект визначає і обґрунтовує напрямки необхідних нам змін. Вони, ці зміни, проявляться як стійкий, непохитний рух українського суспільства шляхом розвитку і добробуту.