1000-літнє пророцтво волхвів збувається!

книга "Введення у Любомудріє. Теорія Любові і Практика Кохання"
Славолюб-Алан Богач

Відродження сили і слави народу України-Русі!

Зараз 7532 рік від Сотворення Миру згідно нашого літочислення, котре було змінене на те, що сьогодні маємо Петром І лише у 1700-му році. Трипільській культурі за дослідженнями сучасних вчених 11-13 тисяч років. Та наша культура і знання значно древніші. І сьогодні прийшов час згадати і відродити свої прадавні знання, силу і славу.

Є давня оповідь про те, як зібралися тисяча волхвів на Лисій горі під Києвом вирішувати, що робити з тими, хто силою і обманом нищить наш народ, звичай, культуру, знання.

Волхвівське пророцтво

(скор. варіант. повний текст у книзі "Введення у Любомудріє. Теорія Любові і Практика Кохання)

"1000 волхвів зібралися на горі під Києвом. І головний волхв відкрив їм завісу часу, і показав їм майбутнє. І гірко вони плакали, бачачи, скільки воєн, хвороб і напастей, печалей і пошестей (епідемій) на землі наші йде... І вирішили волхви піти в Світи Інші, щоб звідти нащадкам своїм допомагати пережити часи темнії.... А частина волхвів розійшлася по лісах і горах, щоб на землях слов'янських були живі волхви, які звичай і знання бережуть, в родах своїх передають, до часу в таємниці тримають...


І прорекли волхви, що мине 1000 років, і згадають нащадки родів слов'янських своїх предків славних, згадають своє коріння, згадають культуру свою, звичай свій, знання свої прадавні І відродиться сила і слава народу нашого! І настануть тоді часи благоденствія на Землі на 10 000 літ!"

Отже маємо ми славних предків, які підтримують нас у часи тяжкії, підказують нам і допомагають. Маємо ту мудрість і ті сили від предків наших, які необхідні для творення життя щасливого і радісного. Вибір робить кожен сам, яким життям хоче жити, в щасті і радості перебувати чи страждати і плакати. Та сьогодні від вибору кожного з нас залежить доля Землі і усього людства. Якщо прагнемо відновити лад на Землі на 10тисяч літ, то маємо згадати свою суть і свої прадавні знання.


І те саме нині кажуть і індійські брахмани, джйотіші (астрологи). Вони стверджують, що якщо наш народ згадає свою природу, відродить свої прадавні знання, то відродиться наша сила і слава. І тоді наш народ виконає своє планетарне покликання - стане народом-лідером, народом-наставником, народом-вчителем і тоді справді все людство увійде в зоряний коридор щасливого життя на 10 000 літ. То ж заради усього людства ми повинні згадати свої прадавні знання.


Знання були розділені поміж різними родами. Мій рід через мене розкриває світові наші прадавні знання і сили любові, цілительства, кохання і взаємин - Любомудріє. А завдяки Любомудрію багато людей розкрили знання, котрі несли їх роди. Можливо і ви завдяки Любомудрію відкриєте свої родові знання.

 Любомудріє - прадавні знання цілительства,
любові, кохання і взаємин

Гармонія взаємин у Любомудрії

Любомудріє - це відання психології взаємин

Це дає творити гармонію у сім'ї, в колективі та успішності у реалізації

Цілительство Силами Любові

Любомудріє - це цілительство Силами Любові

Після посвяти ви відчуваєте Сили Любові у своєму тілі і ними зцілюєте себе, своїх близьких, своє життя

 На скільки ви хотіли би збільшити кількість насолоди і блаженства у своєму житті?

Енергообмін чакр у взаєминах

Енергобмін у взаєминах

Розуміння обміну енергіями чакр у стосунках дає розуміння процесів у сім'ї та соціумі, відкриває нові можливості управління в житті

Практики Кохання

Практики кохання

Посилення насолоди кохання і доступ до потужних енергій любові для духовного росту, здоров'я, успішності, процвітання і заможності.

Кохання як шлях духовного розвитку

"Більшість людей в коханні переживають насолоду розміром з макове зернятко і не здогадуються, що стоять перед безкраїм полем прекрасних маків насолоди"

Славолюб-Алан Богач

 Сили Любові для народження
здорових, світлих, благородних дітей

Щасливі і здорові діти, народжені у Потоці Любові

Щасливе зачаття, народження в задоволенні

Підготовка до вагітності, заклик високих душ, пологи у задоволенні (екстатично-оргазмічні пологи)

Потік грошей активується Силами Любові

Практики багатства і благополуччя

Притягування енергїй благополуччя, достатку і заможності.

Гроші як показник духовного здоров'я і душевної гармонії

 Двері у світ Любомудрія відкрийте
книгою Славолюба-Алана Богача
"Введення у Любомудріє. Теорія Любові і Практика Кохання"

нова редакція 2022 року з вступним словом про сакральний зміст Перемоги України Світла і Правди

Обкладинка книги "Введення у Любомудріє. Теорія Любові і Практика Кохання"

Про автора

Славолюб-Алан Богач - духовний і тілесний цілитель, засновник Школи Зцілення, Любові, Кохання і Взаємин «Зцілення Життя», відичний психолог, відун слов'янської волхвівської традиції Любомудрія, інструктор йоги, мануальний терапевт, батько п'ятьох дітей;

Провів кілька сот тренінгів у більш ніж 20 містах України та СНД (від Львова, Києва, Дніпра, Полтави, Хмельницького, Кам'янця-Подільського, Харкова, Рівного, Луцька, Одеси та Донецька, у Москві, Самарі, Саяногорську та аж до Хабарівська).

Завдяки онлайн-навчанню у Славолюба-Алана Богача пройшли навчання учні з 27 країн (Азербайджан, Білорусь, Бельгія, Болгарія, Великобританія, Німеччина, Грузія, Еквадор, Естонія, Єгипет, Ізраїль, Іспанія, Італія, Казахстан, Киргизія, Латвія, Литва, Нідерланди, Росія, Португалія, Туреччина, Узбекистан, Україна, Фінляндія, Франція, Чорногорія, США)

Славолюб-Алан Богач допомагає людям зцілити свою долю, залучати у своє життя взаємне кохання, здоров'я, відкривати своє покликання, грошовий потік, реалізовувати себе у всіх сферах життя.


«Усі проблеми та хвороби від незнання. Візьміть потрібні вам знання та зміните своє життя! Ви навіть уявити не можете, як добре ви можете почуватися і жити вже завтра! Дозвольте собі це, бо гідні ви цього!»

Славолюб-Алан Богач

Отримайте зі знижкою
-40%
прямо зараз

Замовивши книгу напряму у автора, ви отримаєте книгу на вашу електронну пошту або месенджер без комісій та зборів ГуглМаркету та податків на користь США і тому це зі знижкою 40%!
Тисніть на кнопку

Або ж читайте книгу вже зараз для ознайомлення

(якщо кнопка не спрацьовує, скористайтеся VPN)

Оплата і доставка

(якщо вам не вдається оплатити кнопкою вище)

З врахуванням 40% знижки, книга вам обходиться у 15 Євро

Кошти можете перевести:

Банк UAA ZEN.COM, Lvivo g. 25104, LT-09320 Vilnius, Lithuania, SWIFT BZENLT22, IBAN LT203130010122562347 Slavoliub Bohach



Після переведення коштів, надсилаєте квитанцію чи скрін оплати у зручному для вас месенджері або на електронну пошту, вибравши кнопку нижче або у вашому поштовому клієнті на адресу info(α)slavolyub.com.ua (при відправці листа слід замінити в адресі (α) на @, це захист від ботів)

Наші контакти

(напишіть нам, просто натиснувши на кнопку зручного для вас месенджера, е-пошти чи відкрийте форму зв'язку внизу справа)

Написати нам у Viber