Я хочу знайти собі дуже багато друзів

 

підримайте мене та моїх друзів з інтернату

  Добрий день мене звать Каменева Света мені 15 років. Я навчаюсь і живу в Школі-інтернат №3 г. Запоріжжя. Тата з мамою у мене нема вже близько 4 років дуже хотіла їх собі знайти. Люблю займатися спортом особливу біг та волейбол. В вільну хвилину полюбляю кататися на велосипеді та гратися з друзями. А ще в мене є великий інтерес до комп'ютера

Мої бажання: Як виросту то хочу заробити багато грошей щоб потім я могла допомагати таким дітям як я, купувати їм іграшки, А також хочу мати свій власний дім, великий і красивий.

Цю сторінку я зробила з допомогою свого вчителя, в нашій школі-інтернат ми дуже його всі любимо та поважаємо, тому що він дуже добрий, постійно нам приносить солодощі та м'які іграшки.

На цій сторінці є реклама за яку нам заплатять гроші якщо ви перейдете по ній на якийсь сайт, а ми тобто, я та мої друзі, потім за ці гроші зможемо щось собі купити. Тому якщо вам не важко підтримайте нас натисніть на цю рекламу щоб нам назбирати гроші.

А також якщовам не жалко зробіть невеликий внесок мені на рахунок WebMoney. Я багато у вас не прошу, кому скільки не жалко або хто скільки зможе.

Z362289522659

R817016258986

U509348879965

E626357205584

Хто не може мне підтримати грошима то хоч напишіть мені про себе на мою адресу можливо таким способом я знайду собі багато нових друзів

моя адреса в Інтернеті sveta_kamneva@mail.ru

 
   

Интересные сайты

Сайт для людей которые хотят заработать или получить немного денег.

 

 

дальше

   

Хостинг от uCoz