ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ!

22, 25 червня 2015 з 9 до 15 години та 2, 6 липня 2015 з 9 до 17 години у Чернігівській філії Європейського університету триватимуть Дні відкритих дверей.
У ці дні абітурієнтам надається 10 % знижка в оплаті за навчання у першому семестрі. Чекаємо на Вас за адресою:
м. Чернігів, вул. Мстиславська, 76
Ласкаво просимо!

Європейський Університет один із перших приватних вищих навчальних закладів України, заснований у 1991 році, має понад 20 філій в різних областях нашої країни.

Чернігівська філія ПВНЗ "Європейський університет" (Чернігівська філія) створена в 2001 році, користується беззаперечною популярністю серед молоді області.

Чернігівська філія має Акредитацію Міністерства освіти і науки України за IV рівнем (відповідно до ліцензії Міністерства освіти і науки серія АЕ № 285580 від 13.01.2014 р.).

Головна мета Чернігівської філії - є виховання високоосвіченої, професійної, працездатної й конкурентноздатної молоді, яка стане елітою України, яка зможе вільно, творчо, самостійно і активно вирішувати проблеми в галузі економіки, менеджменту, бізнесу, комп'ютерних та інформаційних технологій на базі глибоких найсучасніших наукових теоретичних та практичних знань.

З часу заснування Чернігівської філії, як і всього Європейського університету, сформульована і втілюється в життя концепція діяльності університету "Вчись, працюючи!". Вона передбачає єдність чотирьох основних завдань:
- органічне поєднання теорії і практики;
- глибоке знання основ новітніх технологій;
- вільне володіння англійською або німецькою мовами;
- виконання дипломної роботи на базі реальних даних і матеріалів.

Викладацький склад філії сформований за принципами професіоналізму, сучасності нових знань та практичного досвіду і налічує професорів, докторів наук, кандидатів наук, досвідчених викладачів, які плідно співпрацюють зі студентами, всіляко залучаючи їх до наукового та культурного життя філії шляхом участі у науково-практичних конференціях, круглих столах, заходах присвячених знаменним датам України і світу, та інших наукових й мистецьких подіях. Задля організації навчально-виховного процесу філії, позанавчального студентського життя, представництва студентів в органах управління філією та захисту їх прав створено та функціонує студентський парламент на чолі з президентом, який обирається самими студентами.

З 2008 року посаду директора Чернігівської філії обіймає молодий та перспективний науковець та досвідчений організатор, кандидат наук, доцент Аніщенко Вікторія Олександрівна.


АКТУАЛЬНО!

Привітання колективу Чернігівсікої філії ЄУ
детальіше...


    Наша адреса:
    м. Чернігів,
    вул. Мстиславська, 76, Приймальня (2 поверх) Телефони:

    8(0462)614404,
    Електронна пошта: postmaster@
    chernigiv.e-u.in.ua