Богословське відділення / Новини
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Протоієрей Микола Щербань взяв участь у прямому ефірі на радіо "С 4"

3 травня 2024 року протоієрей Микола Щербань взяв участь у прямому ефірі на радіо "С 4".  Головною темою обговорення в студії було те, що зараз для пересічного вірянина означає період, що передує святу Пасхи та й, зрештою, сам Великдень.

Дата створення: 2024-05-03 / Перегляди: 1 / Рубрика: Новини відділення

Протоієрей Микола Щербань дав інтерв’ю кореспондентам телеканалу "С 4"

02 травня 2024 року протоієрей Микола Щербань дав інтерв’ю кореспондентам телеканалу "С 4". Основною темою інтерв’ю було святкування Великодня в умовах воєнного стану в 2024 році.

Дата створення: 2024-05-02 / Перегляди: 35 / Рубрика: Новини відділення

У Чернівецькому національному університеті вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

26 квітня 2024 року в Чернівецькому національному університеті вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи.

Дата створення: 2024-05-01 / Перегляди: 24 / Рубрика: Богослужіння

Протоієрей Микола Щербань взяв участь у роботі круглого столу «Богословські аспекти доктрини / ідеології “русского міра”»

25 квітня 2024 року протоієрей Микола Щербань взяв участь у роботі круглого столу «Богословські аспекти доктрини / ідеології “русского міра”»

Дата створення: 2024-05-01 / Перегляди: 23 / Рубрика: Загальноцерковні новини

Високопреосвященний архієпископ Коломийський і Косівський Юліан рукоположив в сан диякона випускника богословського відділення ЧНУ Степана Мазурка

У другу неділю Великого посту та в день відзначення пам’яті святителя Григорія Палами і собору усіх преподобних отців Києво-Печерських, 31 березня 2024 року,  за Божественною літургією Кафедральному Соборі Преображення Господнього міста Коломиї Високопреосвященний архієпископ Коломийський і Косівський Юліан рукоположив в сан диякона випускника богословського відділення ЧНУ 2002 року Степана Мазурка.

Дата створення: 2024-03-31 / Перегляди: 237 / Рубрика: Новини відділення

Високопреосвященний митрополит Тернопільський і Кременецький НЕСТОР рукоположив в сан диякона здобувача вищої освіти за ОПП Богослов’я – Миколая Мокрицького

У другу неділю Великого посту та в день відзначення пам’яті святителя Григорія Палами і собору усіх преподобних отців Києво-Печерських, 31 березня 2024 року,  за Божественною літургією у Свято-Духівському храмі у с.Гаї Гречинські, Високопреосвященний митрополит Тернопільський і Кременецький НЕСТОР рукоположив в сан диякона здобувача вищої освіти за ОПП Богослов’я – Миколая Мокрицького.

Дата створення: 2024-03-31 / Перегляди: 149 / Рубрика: Новини відділення

Розпочинається реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті (НМТ)

14 березня о 9:00 розпочнеться реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті (НМТ). Триватиме вона до 11 квітня включно. Український центр оцінювання якості освіти забезпечить реєстрацію в безпаперовій формі.

Дата створення: 2024-03-13 / Перегляди: 580 / Рубрика: Богослужіння

Викладачі та здобувачі-богослови вшанували Героїв Небесної Сотні

Нашим священним обов’язком є молитовна пам'ять про жертв акцій протесту (Революції Гідності) у грудні 2013 — лютому 2014 року, котрі в Україні вшановані під збірною назвою «Небе́сна Со́тня».

Ще 19 лютого 2014 року, в сам розпал Революції Гідності, за ініціативи викладачів та студентів Богословського відділення в університетському храмі були відслужені молебень за примноження любові та припинення ворожнечі в Україні та заупокійну літію за тих, які поклали своє життя за незалежність Української держави.

Дата створення: 2024-02-20 / Перегляди: 490 / Рубрика: Загальноцерковні новини

Високопреосвященнійший архієпископ Кам’янець-Подільський і Новоушицький Герман рукоположив в сан пресвітера здобувача за ОПП богослов’я диякона Олександра Шмігеля

18 лютого 2024 року, в 37-му неділю після Пʼятдесятниці, про Закхея, в Петропавлівській церкві міста Камянець -Подільський Високопреосвященнійший архієпископ Кам’янець-Подільський і Новоушицький Герман рукоположив в сан пресвітера здобувача за ОПП богослов’я диякона Олександра Шмігеля.

Пресвітер Олександр є здобувачем за ОПП Богослов’я другого (магістерського) рівня.

Дата створення: 2024-02-18 / Перегляди: 663 / Рубрика: Богослужіння

Високопреосвященнійший архієпископ Кам’янець-Подільський і Новоушицький Герман рукоположив в сан диякона здобувача за ОПП богослов’я Василія Клевчука

10 лютого 2024 року  за Божественною Літургією в храмі Святого Іллі Пророка села Слобідка Кульчіївецька Кам'янець -Подільського району Високопреосвященнійший архієпископ  Кам’янець-Подільський і Новоушицький Герман рукоположив в сан диякона здобувача за ОПП богослов’я Василія Клевчука.

Дата створення: 2024-02-10 / Перегляди: 599 / Рубрика: Богослужіння

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Наступна | Остання

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.